De catering bestaat uit meerdere delen
1-Catering medewerkers werkweek
2-Catering medewerkers weekend
3-catering bezoekers
-laatste herberg
-catering in het dorp
Algemeen overzicht Gerrit v Wijngaarden
Catering werkweek
-koffie en thee zoveel mogelijk op lokatie morgens koffie om 09.00 uur in de Regenboog
Alleen lunch en diner mits opgegeven in de regenboog (tijden afhankelijk van de werkzaamheden)
Leiding Marianne
Maandag en dinsdag kookt Marianne
Woensdag levert Edgar opwarmmaaltijd aan en helpt in de middag met inrichten voorraad Magazijn
Vanaf de maandag 15 dec. eerst restverwerking opmaken
Boodschappen lunch enz wordt waar nodig bij de Jumbo gehaald door Marianne
Dieten
In de werkweek regelen we alleen bij het diner een vega variant
Diëten lactosevrij en Glutenvrij wordt alleen in het weekend door ons geregeld voor de werkweek en lunch moeten mensen zelf de ingrediënten mee nemen
Het weekend
Edgar en Meta koken (wel hulp bij opdienen en afwassen enz
Medewerkers die op andere dagen bv vegetarisch eten moeten dit opgeven bij hun aanmelding
Op dit moment gaan we uit van totaal 300 medewerkers die mee eten
Op de vrijdag en zaterdag is de warme maaltijd vega lactose en gluten vrij
Op vrijdag wordt er in ploegen gegeten allemaal in de Regenboog voor aanvang
Op zaterdag de lunch ook voor aanvang in de Regenboog
Het diner wordt door de dorps mensen (ongeveer 80 omdat ze korte tijd hebben) in de kantine van de ijsvereniging gebruikt (stewards hallen vuile vaat enz daar op en maken schoon)
De verkoop in het dorp en laatste herberg verantwoording Anita Kruft
De bemensing voor in het dorp wordt geregeld door Hanneke (mensen krijgen kleding uit die tijd aan)
De verkoop producten worden door het cateringsteam aangeleverd.
Catering in het dorp
Verkoop (zie menu prijslijsten) voor het dorpscafe
Dorpscafe
Broodjes knakworst
Broodjes gebraden kipstukjes
Diverse soorten kaas broodjes en drinken chocomel koffie enz
Namen producten aangepast aan die tijd
Vissers verkopen broodjes zalm (ruime koelkast nodig)
Markt diverse fruit
Bakker broodje gebakken lucht (gratis)
Pannenkoekjes (worden gratis een pp verstrekt)
Soep bij het soepvrouwtje
De laatste Herberg
Broodje Hamburgers, Erwtensoep frisdranken, enz enz (zie prijslijsten )
Menukaarten moeten nog gemaakt worden.
Warme producten worden buiten gemaakt en verkocht dranken snoep en koeken binnen
In de Herberg maken gezellige zitjes
Algemeen
-Leveranciers komen dinsdag en woensdag
-Zelf per dag bekijken en evt bij halen Marianne en of Anita
-Let op meerdere kassa s nodig (denk aan wisselgeld)
-Disposable kopen
-Schoonmaakspullen diverse lokaties nodig
-Koffieautomaten, automaten, diverse plekken 4 totaal .
-Bemensing zie schema (roosters)
-Let op wanneer jij etenstijden en waar hebt
- S morgens heel beperkt ontbijt mogelijk (normaal eet iedereen thuis of in gastgezin
-Diëten als besteld alleen in weekend bij diner gluten en lactose vrij mogelijk
-Vrijdag levert Henk Dissel hamburg en bakplaat aan (bemensing in overleg met het team (zie rooster)
-Producten zie prijslijst
-Bemensing zie rooster
-Producket worden vanuit de Regenboog aan geleverd (stewards)
-Koffie en thee worden rondgebracht door stewards
-za 6 (alleen lunch) ma 8 di 9 kookt Marianne
wo 10 do 11 maaltijd voorbereid door Edgar